BranDave Kft.

 service@kijelzovedofolia.hu

 +36 (30) 77 33 009

 6500 Baja, Kossuth Lajos utca 19.

Hogyan juthatsz el hozzánk?

    Ha vonattal érkeznél

Amennyiben vonattal érkezel városunkba, hogy személyesen is találkozzunk, akkor a vasútállomás kb 20 perc sétára van irodánktól. Ha kényelmesebben szertenél utazni, hívhatsz taxit is. Baján a Sugó Taxi munkatársai sietnek a segítségedre, akiket a 06 (79) 322 222-es telefonszámon érhetsz el. Büszkék vagyunk városunk nevezetességeire, de ha nem szeretnéd megtekinteni az összeset, akkor a Kossuth Lajos utca 19.-be kérd a fuvart, így jóval kedvezőbb áron meg is úszod 🙂  Minden esetben egy finom kávéval várunk.

    Jobban szeretsz buszozni?

Ha távolsági busszal érkezel, a végállomás szintén Baja szívében található. Tulajdonképpen a Kossuth utca a központi buszmegállóból indul, így majdnem az irodánknál szállsz le a buszról. 

    Autód van?

Amennyiben Budapest irányából érkezel Bajára, akkor az 51-es úton haladva, a városba érkezve könnyedén megtalálsz minket a központban. Szabadkáról az 55-ös úton tudod megközelíteni városunk, amelynek szívében találod központunk. Ha gépkocsival érkezel, kérünk, hogy előtte értesíts minket, hogy szabad parkolóval várjunk. Mivel cégünk számára fontos a környezetvédelem ezért kérünk, hogy amennyiben teheted használj e-autót! 🙂

    Magángéped van? 

Amennyiben a Protect Fol központjába valamilyen repülő tárggyal (repülő, helikopter, sárkányrepülő, léghajó, hőlégballon, űrhajó stb.) szeretnél érkezni, arra is van lehetőség, kérjük, hogy  válaszd a Pécs–Pogány repülőteret, amely Magyarország öt nemzetközi légi kikötőjének egyike. Pécs belvárosától mintegy 9 kilométerre helyezkedik el dél-délkeleti irányban, Pogány település mellett, amely 81 kilométer  távolságra található központunktól. A repülőtér és székhelyünk közötti távolságot 52 perc alatt tudod megtenni személygépkocsival, ha az M60-as autópálya szakaszt is igénybe veszed.

Csatlakozz magyarország profi kijelzővédő szakértőihez!

A Cut&Use hivatalos magyarországi forgalmazójaként 
minden kérdésben szívesen állunk partnereink rendelkezésére, folyamatos alapanyag
és tartozék ellátást biztosítunk, hogy az üzleted mindig naprakész legyen.

Ha bármiben segítségedre lehetünk, vagy bármi kérdésed adódik, keress minket bátran.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

A jelentkezési űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha érdekes lehet számodra a jövedelmező együttműködés, töltsd ki még ma, és beszéljünk a felmerülő kérdésekről! A döntést ráérsz később is meghozni.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

Üdvözlettel,
a kijelzovedofolia.hu csapata

   service@kijelzovedofolia.hu
   +36 (30) 77 33 009