Kik vagyunk?

Cégünk több mint 12 éve foglalkozik mobiltelefon tartozékok, kiegészítők és egyéb ide sorolható termékek forgalmazásával. Online boltunk a Protect Fol Webáruház mellett fizikai üzletünkben saját magunk tapasztaljuk meg a vevők elvárásait, így elsőkézből tudjuk mi az amire vásárlóinknak szüksége van.

Természetesen szeretnénk minél több és teljes körű szolgáltatást nyújtani vásárlóinknak, így mindig a legjobbra törekszünk akár árukínálat, akár a kiszolgálás téren. Aki otthon van a mobiltelefonok világában, annak ismerős a BERAGADT, KIFUTOTT ÁRUKÉSZLET, ami sajnos előbb utóbb a hulladékban landol, hiszen a már kifutott szériás készülékeket egyre kevésbé használják, így kevés a kereslet a régebbi típusokkal kompatibilis tokok, kijelzőfóliák iránt.

Egy telefon kiegészítőket értékesítő szaküzlet nem teheti meg, hogy csak néhány mobiltelefonhoz, tablethez, órához tart ezekből a termékekből, és csak akkor is néhány darabot. Sajnos be kell fektetni ahhoz, hogy a vevőink megtalálják azt, amire szükségük van, ezáltal visszatérő vásárlókká válnak. El kell érnünk, hogy hozzánk jöjjenek, ha valamire szükségük van telefonjukhoz, ezt pedig másképp nem lehet, mint nagy és költséges árukészletet tartsunk.

De…kínálunk alternatív megoldást erre a problémára is.

Fóliavágó gép közvetlenül az üzletbe?

Nincs szükség drága raktárkészletre

Egy Cut&Use fóliavágó plotterrel elkerülhetjük a kijelzőfóliák hatalmas raktárkészletét. Nincs előre gyártott típus, ami csak egy bizonyos készülékre helyezhető fel, ami a fiók alján várja, hogy mikor téved be valaki, aki pont olyan típusra szeretne vásárolni védőfóliát. A gép pontosan arra a típusra vágja ki az alapanyagból a fóliát, amilyenre épp keres az ügyfelünk. A vevő megadja a készüléke (ami lehet telefon, okosóra, autós navigáció, tablet, fényképező vagy akár laptop is) pontos típusát, kiválasztod a több, különféle típusú és tulajdonságú fólia alapanyag közül amiből az ügyfél szeretné a fóliát, és a gép percek alatt kivágja. Az elkészült fóliát nedves vagy száraz eljárással villámgyorsan felhelyezed, és már be is zsebelheted az árát. Tehát amit megvásárolsz alapanyagot, 100%-osan el fogod adni rövid időn belül.

Nem kell elutasítanod egy vevőt sem

Nem kell soha többé mondanod neki, hogy „sajnos nincs erre a típusra”, vagy ” sajnos erre még nem érkezett fólia” netán „sajnos erre már nincs fóliánk”. 

Kb 10 évre visszamenőleg, még a gombos készülékekre is vághatsz fóliát, illetve a napi rendszerességgel, wifin keresztül történő frissítésnek köszönhetően amint piacra kerül egy új készülék, 1-2 napon belül már bekerül a szoftverbe a több mint 25.000 vágás minta közé. 

 

Versenyképes árakat biztosítunk, hogy első lehess a piacon

Nem, ez sem ingyen van, be kell fektetni, de csak egyszer. 

Megvásárolod, vagy bérled a gépet, ez egy egyszeri költség lesz, ezen felül a fólia alapanyagokat kell megvásárolnod, amiből ugyebár mindig az aktuális vásárló kedvére teszel, így már el is van adva, ahogy benyit a vevő fólia vásárlási szándékkal.

Oldalunkon mindent információt megtalálsz, ami szükséges.

– a számos fólia típust, hogy milyen tulajdonságai vannak, mire használható
– a gépeket és tulajdonságaikat
– hasznos videókat az egyes fóliák száraz vagy nedves felhelyezéséről, a gépek működéséről

A Cut&Use hivatalos magyarországi forgalmazójaként 
minden kérdésben szívesen állunk partnereink rendelkezésére, folyamatos alapanyag
és tartozék ellátást biztosítunk, hogy az üzleted mindig naprakész legyen.

Ha bármiben segítségedre lehetünk, vagy bármi kérdésed adódik, keress minket bátran.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

A jelentkezési űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel. Ha érdekes lehet számodra a jövedelmező együttműködés, töltsd ki még ma, és beszéljünk a felmerülő kérdésekről! A döntést ráérsz később is meghozni.

Bízunk benne, hogy hamarosan együtt dolgozhatunk!

Üdvözlettel,
a kijelzovedofolia.hu csapata

   service@kijelzovedofolia.hu

   +36 (30) 77 33 009